Solutii de transport marfa in functie de obiectivele si bugetul fiecarui proiect

Prin marfa generala se intelege o gama foarte variata de bunuri si produse. Practic aceasta categorie cuprinde toate marfurile care se pot transporta de la un punct la altul cu un mijloc de transport marfa standard. In categoria de marfa generala nu sunt cuprinse acele marfuri, care, datorita proprietatilor, caracteristicilor, dimensiunilor, volumelor sau greutatii lor nu pot fi transportate decat cu mijloace de transport specializate sau autorizate. Marfurile generale pot fi transportate atat la transport complet ( FTL), cat si la grupaj (LTL). Putem oferi tarife competitive de transport marfa pe relatiile: Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Romania. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR. Putem oferi, in limita camioanelor disponibile, tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei.

Acordam atentie pentru fiecare serviciu de transport marfa in parte, venim in sprijinul dvs cu masini incapatoare, curate si intotdeauna alegem ruta cea mai scurta pentru o eficienta maxima. Onoram orice comanda rapid cu o analiza a nevoilor in prealabil si culegerea detaliilor necesare operatiunii de transport.

incepand cu marfurile alimentare si nealimentare, produse congelate, medicamente, echipamente muzicale, electronice, obiecte si ustensile de gradinarit, materiale de constructii si lista poate continua. Ne plac lucrurile facute bine, suntem in permanenta cautare de noi clienti / parteneri doritori de contracte sigure si stabile pe termen lung.

PARCURGEM PATRU ETAPE SI MARFA ESTE TRANSPORTATA

Socializam foarte mult cu clientii nostrii pentru a culege datele necesare efectuarii unui transport optim si in siguranta. Etapele premergatoare ale unui serviciu de transport marfa sunt:

1. Primirea solicitarii de la client;
2. Analiza si alegerea celei mai eficiente solutii de transport;
3. Pregatirea rutei, masinii necesare, personalului;
4. Monitorizarea permanenta a operatiunii.

Cereti acum o cotatie de pret pentru solicitarea dvs de transport marfa